Verpakkingsmachine

Een verpakkingsmachine van Multibox International

Multibox levert verpakkingsmachines voor diverse soorten verpakkingen. Verpakkingsmachines hebben een constante aanpassing op wensen van de industrie en consument. Multibox kijkt naar deze ontwikkelingen en innoveert naar wens van zijn klanten. Dat doen wij voor een perfecte service, techniek en goede prijs.

Van karton naar eindproduct

Het gaat goed met de economie. Dat betekent dat automatisering aan het groeien is. Multibox speelt met zijn verpakkingsmachines daar op in. Betere bedienbaarheid van de verpakkingsmachine met minder plekinname en minder manuren is de toekomst. Wij luisteren naar u en maken uw verpakkingsmachine naar uw wens. Zo kunt u met de verpakkingsmachines van Multibox uw rendement verbeteren.

Multibox ontwikkelt zijn machines met grote degelijkheid. Dat betekent dat wij u een garantie kunnen geven van 2 jaar op onze verpakkingsmachines. De levensduur is gegarandeerd en de verpakkingsmachines  zullen jaar na jaar verpakkingen met een hoge precisie en snelheid produceren. De eenvoudige, snelle formaatwissel en dito onderhoud geeft groot gemak aan de gebruiker.

Efficiënte formaatwisseling bij onze verpakkingsmachine

Bij het ontwerp van onze machines, is rekening gehouden met het gemak bij een formaatwissel. Met weinig tot geen gereedschap kan snel en eenvoudig een formaatwissel worden gerealiseerd. Dit voordeel ziet u ook weer terug bij het onderhoud van de machine.

Vraag vandaag nog meer informatie aan van een verpakkingsmachine

► Is een nieuwe MIBOX machine dan duur?

Natuurlijk vergt een dergelijke machine een investering. Maar die investering is gebaseerd op een snelle ROI die haar focus vindt in hoge bedrijfszekerheid en duurzaamheid. Welk rendement kunt u halen met een Multibox machine? Beantwoord u enkele vragen, dan rekenen wij graag met u mee!

  • UW GEGEVENS:
    __________________________________________
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Multibox International BV

Tolboomweg 5 | 3784 XC
Terschuur | The Netherlands E. info@multiboxinternational.com
T. +31 (0)342 -722 900
F. 
+31 (0)342 -722 901

 

Verpakkingsmachine